Regisztráció - Csikung tanfolyamok, stressz oldás, meditációs tanfolyamok

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Regisztráció

TANFOLYAMOK
Közlemény tanfolyamainkról !!!

A Mingtang Egyesület, az Önfejlesztésért Alapítvány és a Nabú  és Társai Kft. megszüntetését végelszámolással 2014 évben megkezdtük, ezért a Mingtang Központ telephelyén tanfolyamokat nem tartunk, a továbbiakban csak jótékonysági tanfolyamokat tartunk évente 2-3 alkalommal bérelt teremben, melyeken való részvétel feltételei a következők:

  • Minimum 20 fő részvétele (elözetes regisztrációval).

  • Az általunk megadott négy nonprofit alapítvány egyike részére min. 10000 Ft befizetése, (ezek nevét és számlaszámát weblapunkon a későbbiekben közzé tesszük).*

  • A tanfolyamot bérelt helység tartjuk annak bérleti díjának arányos részének befizetése a tanfolyam kezdetén a bérbeadó pénztárába.


Megjegyzés: *A szóbajöhető nonprofit alapítványok megjelölése a későbbiekben történik, de ilyenek lehetnek  például gyermekek élelmezésével foglalkozó, vagy állatmenhelyet fenntartó alapítványok.

Jelenleg az alábbi tanfolyamokra lehet regisztrálni

 Mingtang Chi Kung 25 órás tanfolyam
Tájékoztatás megküldése után kérem, töröljék.Megtartható, további tájékoztatást kérek.


Kedves Érdeklődő, jelenleg   külföldön tartózkodunk, időnként jövünk haza tanfolyamokat tartani. Tanfolyamaink várható időpontjait, amikor azok kialakulnak az előzetesen regisztrálóknak  megküldjük.
A regisztráció az ön számára semmilyen kötelezettséggel nem jár, az időpont ismertében dönthet részvételi szándékáról amelyet az alábbiakban megadott négy alapítvány egyikébe való minimum 10000 Ft. befizetésével véglegesíthet.
(Az alapítványok nevét és számlaszámát a tanfolyam végleges időpontja elött küldjük meg a résztvenni szándékozóknak.)


Érdeklődését köszönjük, amenyiben további tájékoztatást szeretne kapni a késöbbiekben abban az esetben kérjük töltse ki az alábbi infó. kérő ablakot.

Érdeklödés tanfolyamok iránt
 Meditációs (belső chi kung) tanfolyam (15 óra).
  Ezüst 12 chi kung tanfolyam (9 óra).
 Mingtang Chi kung alapszintű tanfolyam (25 óra).
 Mingtang Chi kung középhaladó tanfolyam (24 óra).
 Gyógyító hangok tanfolyam (4 óra).

Tájékoztatás megküldése után kérem, töröljék.Megtartható, további tájékoztatást kérek.


A tanfolyamainkra vonatkozó legfontosabb információkat a programok táblázatban megtalálhatja, részletes információkért kérjük kattintson ide.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz