Önfejlesztés chi kunggal - Csikung tanfolyamok, stressz oldás, meditációs tanfolyamok

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Önfejlesztés chi kunggal

RÓLUNK > Könyveink

Önfejlesztés Chi Kunggal (CD melléklettel)
(Ezüst 12 mozgásos és meditációs gyakorlatok)
(Dr. Berend Róbert Fabók Ágnes)
Édesvíz Kiadó 2008
Kemény borító, 198 oldal (szines)


A könyv fülszövege:

A KÖNYV KÉSZÜLT A KÍNAI-MAGYAR BARÁTSÁG JEGYÉBEN A KÍNAI NÉPKÖZTÁRSASÁG NAGYKÖVETSÉGÉNEK ERKÖLCSI TÁMOGATÁSÁVAL


Mi másra van szükségünk, mint megélni a boldogságot, és ezt szétsugározni testünk minden porcikájába?
A bizonytalanság, a túlhajszoltság és a megfelelési kényszer mindennapi életérzéssé vált, munkahelyi, otthoni stresszt és betegségeket okozva. Zsúfolt, túlfeszített napjaink sarokba szorítanak, mégis szeretnénk jól érezni magunkat, egészségesek, energikusak és kiegyensúlyozottak akarunk lenni. Ennek elérésére számos eszköz áll rendelkezésünkre - ezek egyike a chi kung.
Mi is a chi kung valójában?

A chi kung (csikung, csi kung, gigong) a kínaiak nemzedékről nemzedékre örökített, ősi kincse. Energetikai gyakorlatok, melyeket évezredekig a hosszú élet titkaként és hadititokként kezeltek. Mintegy harminc évvel ezelőtt a kínai tudományos akadémia irányításával elkezdték összegyűjteni és rendszerezni a gyakorlatokat, amihez a WHO, az ENSZ Egészségügyi Világszervezete jelentős támogatást nyújtott. Így a chi kung a világ számára is elérhetővé vált.
Milyen eredményeket várhat a chi kung gyakorlásától?

Feszült? Önbizalomhiánnyal küzd? Végezze el a CD-n található meditációs gyakorlatokat, amelyek oldják a stresszt, mindenre kiterjedően gyógyítják a szervezetet, elindítanak az önfejlődés útján, megteremtve az egészséges önértékelést.
Fáj a nyaka, merev a válla, izomfájdalmak gyötrik?
Kényeztesse magát az adott testrész könnyed masszírozásával, amely oldja az izmok feszültségét, és felszabadítja testében az életenergiák áramlását.
Kiegyensúlyozott kapcsolatokra, kellemes, nyugodt, harmonikus világra vágyik?

A mozgásgyakorlatok segítségével fejlesztheti intuitív képességeit, ugyanakkor megőrizheti racionalitását is. Olyan többlet energiák birtokába jut, amelyekkel gyorsabban végezheti munkáját, energikusabbá válhat, szinte ösztönösen ráérez a jó megoldásra, sikerre és elismerésre tehet szert. Családja, ismerősei, munkatársai azt veszik észre, hogy majd kicsattan az egészségtől, határozott, megbízható, nyugodt, és tudja, hogy mit miért tesz. Van ideje élni, szabadnak érzi magát!

Könnyen megtanulható ez az önfejlesztő technika?
A könyv mozgásos energetikai gyakorlatai egy nap alatt elsajátíthatók, könnyen és gyorsan beépíthetők a hétköznapokba, folyamatos gyakorlásuk napi 10-15 percet igényel. Több mint háromszáz színes fénykép és leírás segíti a könnyed tanulást. A gyakorlatsor különlegessége, hogy felöleli a chi kung önfejlesztő technikáinak mindhárom területét: a mozgást, a meditációt és az önmasszázst. Ezek birtokában elérni kívánt céljának megfelelően állíthatja össze napi programját.
A felgyorsuló világot nem tudja kizárni az életéből, de megtanulhatja magát jól érezni benne. Csak önön múlik, hasznosítja-e a chi kung jótékony hatásait önmaga és környezete számára. Adjon esélyt, hogy sikeres, boldog és egészséges legyen!


 
Copyright 2016. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz